Опубліковані нові тарифи на газ в 2021 році: чого чекати українцям

11/12/2020
Тарифы на газ Украина 2021 год

Починаючи з 1 січня 2021 року піднімуться ціни транспортування газу. Постачальники газу опублікували приблизні ціни опалювального сезону.

Тарифи на газ в 2021 році в Україні

Ціна на газ змінюється кожен місяць. Різні постачальники встановлюють свої ціни. У грудні 2020 року ціна знаходиться в діапазоні від 5,95 гривень до 9,05 гривень за кубометр газу.

 

Точні ціни газу в січні стануть відомі до 26 грудня. Але постачальники вже називають приблизні ціни і тарифні плани на 2021 рік.

 

Найчастіше це тарифи з передоплатою на весь період опалювального сезону, тоді ціна нижче. Оплачується сума за весь обсяг газу який буде використаний за період, який прописаний в тарифному плані. При витраті більшої кількості палива, необхідно буде заплатити різницю за ринковою ціною. Є компанії пропонують оплату рівними частинами щомісяця.

Змінити постачальника газу

З’явилася можливість змінювати постачальника газу самостійно, дана процедура складається з 4 простих кроків:

 

1. Визначити постачальника, чиїми послугами ви хочете користуватися.

 

2. Написати і подати заяву про підключення до нового постачальника (можуть знадобитися додаткові документи).

 

3. Дочекатися відповіді від обраної компанії з підтвердженням і датою початку поставок газу.

 

4. Заплатити за останнім рахунком від попереднього постачальника.

 

З цього моменту ви спілкуєтеся тільки з новою компанією. Вона сама повідомить старій про те, що клієнт поміняв постачальника газу. Також не потрібно від вас показувати будь-які довідки про відсутність боргів перед попереднім постачальником.

 

Якщо Вас цікавить тема зміни постачальника газу, то ознайомтеся з нашими умовами поставки енергоносіїв. Якщо з’являться додаткові питання, то телефонуйте за телефонами, які вказані на сайті або залишайте заявку, а ми передзвонимо.


Поділитися:


Корисні статті

твердотопливные котлы Колви
Альтернатива твердопаливним котлам

Постійне зростання вартості енергоносіїв та дороге підключення газу вимагає шукати інші типи обігрівальних пристроїв для системи опалення. Електричне або газове джерело тепла – альтернатива твердопаливному котлу. Стаття знайомить з видами та характеристиками обладнання, що працює на твердому паливі, його плюсами та мінусами, способами захисту від перегріву. Твердопаливні котли види та характеристики Котли на твердому паливі […]

термомодернизация в Украине
Особливості утеплення хрущовок по «Великій термомодернізації» Зеленського

Програма утеплення будинків в Україні ще не розпочала своєї дії, але викликає безліч супутніх питань. Існує безліч факторів, якими використання виділених коштів виявиться неефективним.   Буквально 1 грудня з боку президента України у посланні до ВР було заявлено про те, що незабаром увійде у роботу проект «Велика термомодернізація». У планах програми стоїть масштабне утеплення лікарень, […]

развития восстановительной энергетики
Основні завдання на 2022 рік в Україні щодо відновлювальної енергетики

Серед аргументів, які відповідають за розвиток джерел енергії, можна виділити політичні, економічні та екологічні. І якщо про екологічні було написано вичерпну кількість інформації, на сьогодні саме ці аргументи є ключовими факторами для розвитку відновлюваної енергетики. Для підтримки удосконалення представленого сектору на території України їх замало. І в більшості випадків це пов’язано з тим, що у […]

Зв'яжіться з нами

Контакти

Ви обираєте нас, тому ми створимо всі умови для комфортного та взаємовигідного співробітництва

Пошта info@epg-kolvi.com

Адреса Україна, Київська обл.,
с. Софіївська Борщагівка, вул. Горького, 1
Графік роботи: Пн-Пт 9:00-18:00




    Please prove you are human by selecting the Plane.