Кредитна угода Києва та ЄБРР на 140 млн євро для модернізації системи теплопостачання

6/09/2021
кредит для модернизации системы теплоснабжения Киева

Прес-служба КМДА повідомила про підписання кредитної угоди на 140 мільйонів євро, дані гроші призначені для модернізації теплоенергетичного комплексу Києва.

 

Мер Києва Віталій Кличко розповів, що даний проект створений для впровадження сучасних технологій у створення сучасної системи централізованого забезпечення тепла в Києві, яка знаходиться в рейтингу найбільших в Європі.

 

Дана програма повинна допомогти в підвищенні енергоефективності та зниженні споживання енергоресурсів – газ, електроенергія, вода. Але і найважливіше – це поліпшить якість послуг, що поставляються жителям Києва.

 

Проект передбачає установку на ТЕЦ-6 нових когенераційних установок, вони повинні викидати в атмосферу менше шкідливих речовин, що відповідає стандартам в Європі.

 

Будут реконструированы неэффективные котельные, благодаря чему будут снижены выбросы парниковых газов. Проект будет соответствовать нормам Европейского Союза и целям по климатическому вопросу в Украине.

 

У планах є установка конденсаційного економайзера на ТЕЦ-5. Він буде використовувати залишки енергії димових газів. Також буде встановлена система для моніторингу і диспетчеризації. Дана система єдина в своєму роді, яка буде проводити аналіз і контроль роботи цілого енергокомплексу з відстеженням виробничих показників.

 

Фото: novavlada.info


Поділитися:


Корисні статті

твердотопливные котлы Колви
Альтернатива твердопаливним котлам

Постійне зростання вартості енергоносіїв та дороге підключення газу вимагає шукати інші типи обігрівальних пристроїв для системи опалення. Електричне або газове джерело тепла – альтернатива твердопаливному котлу. Стаття знайомить з видами та характеристиками обладнання, що працює на твердому паливі, його плюсами та мінусами, способами захисту від перегріву. Твердопаливні котли види та характеристики Котли на твердому паливі […]

термомодернизация в Украине
Особливості утеплення хрущовок по «Великій термомодернізації» Зеленського

Програма утеплення будинків в Україні ще не розпочала своєї дії, але викликає безліч супутніх питань. Існує безліч факторів, якими використання виділених коштів виявиться неефективним.   Буквально 1 грудня з боку президента України у посланні до ВР було заявлено про те, що незабаром увійде у роботу проект «Велика термомодернізація». У планах програми стоїть масштабне утеплення лікарень, […]

развития восстановительной энергетики
Основні завдання на 2022 рік в Україні щодо відновлювальної енергетики

Серед аргументів, які відповідають за розвиток джерел енергії, можна виділити політичні, економічні та екологічні. І якщо про екологічні було написано вичерпну кількість інформації, на сьогодні саме ці аргументи є ключовими факторами для розвитку відновлюваної енергетики. Для підтримки удосконалення представленого сектору на території України їх замало. І в більшості випадків це пов’язано з тим, що у […]

Зв'яжіться з нами

Контакти

Ви обираєте нас, тому ми створимо всі умови для комфортного та взаємовигідного співробітництва

Пошта info@epg-kolvi.com

Адреса Україна, Київська обл.,
с. Софіївська Борщагівка, вул. Горького, 1
Графік роботи: Пн-Пт 9:00-18:00




    Please prove you are human by selecting the Key.